Optiline Telefoonhouder Fiets Fatbike E-Bike Stuur-Stem Bevestiging Met Quick Release

€89,99
10 Op voorraad
Artikelcode 90453 + 91771
Op zoek naar: Optiline Telefoonhouder Fiets Fatbike E-Bike Stuur-Stem Bevestiging Met Quick Release? Deze veelzijdige telefoonhouder is ideaal voor verschillende stuurtypen met een diameter van 22 tot 35 mm.
Levertijd: 2-3 Werkdagen

Optiline Telefoonhouder Fatbike Fiets Stem Stuurbevestiging 90453 + 91771

Case, universele telefoonhouder

  • Volledig verstelbaar voor een betere kijkhoek.
  • Schakelt de ventilatie van de telefoon in.
  • Compatibel met apparaten met een hoogte van 125-180 mm.
  • Inclusief veiligheidskabel.
  • Rubberen antislip- en antikrasinzetstukken.
  • Veiligheidsband van siliconen.
  • Blokkeert de oplaadpoort niet
  • Compatibel met alle Optiline-bevestigingen.
  • Duolock snelbevestigings-/ontgrendelingssysteem

Maximale binnenmaten 82x180 mm

Flexible Strap Stuurbevestiging

De DuoLock 2.0-technologie biedt een snel en veilig ontgrendelingssysteem voor je telefoon, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare bevestiging tijdens je rit. Deze houder is compatibel met verschillende typen sturen, waaronder taps toelopende, platte en geïntegreerde sturen.

Geschiktheid voor Diverse Sturen

STRAP is aanbevolen voor sturen met een diameter van 22 tot 35 mm (met een minimale diameter van 19 mm en een maximale diameter van 55 mm). De hoogwaardige EPDM-rubberband zorgt voor een snelle en veilige installatie.

Universele Compatibiliteit

STRAP is een betrouwbare oplossing voor het bevestigen van je apparaat op diverse voertuigen zoals fietsen, e-bikes, e-scooters, kinderwagens, motorfietsen en golfkarretjes. Deze telefoonhouder past perfect op verschillende stuurtypes en is bovendien compatibel met het volledige assortiment Optiline smartphonehoezen en accessoires.

Eenvoudige en Veilige Installatie

De hoogwaardige EPDM-rubberbanden garanderen een snelle en veilige installatie. Of je nu je telefoon in portret- of landschapmodus wilt plaatsen, het proces is eenvoudig: draai de schroef los, stel de houder in de gewenste positie in en draai de schroef weer vast. Dit praktische ontwerp maakt het mogelijk om de houder moeiteloos aan te passen aan verschillende behoeften, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare bevestiging.

DuoLock 2.0-technologie

DuoLock 2.0-technologie zorgt voor een snel en veilig ontgrendelingssysteem voor uw telefoon , wat stabiliteit tijdens de reis garandeert en gemakkelijke toegang biedt wanneer nodig. Dankzij dit gepatenteerde systeem kunt u met een gerust hart rijden, zelfs op ruw terrein , wetende dat uw telefoon stevig vast blijft zitten. Het veranderen van de oriëntatie van portret naar landschap is net zo intuïtief: draai gewoon de schroef los, draai de kop naar de gewenste positie en draai hem vervolgens weer vast.

Optiline vertegenwoordigt het nieuwe bevestigingssysteem van Lampa voor mobiele apparaten, geschikt voor motorfietsen, scooters en fietsen. Dankzij de gepatenteerde "Duo Lock" bevestigingstechnologie en de verschillende soorten telefoonhoesjes en fittingen, is het mogelijk om te kiezen tussen vele montagecombinaties op verschillende posities van het stuur van het voertuig. Alle accessoires van de Optiline zijn volledig modulair, extreem resistent, waterdicht en maken het gebruik van een touchscreen en oplaadkabels mogelijk.

Lampa is de specialist op gebied van Motor Scooter en Fiets accessoires. Naast Online tevens verkrijgbaar in meer dan 750 speciaalzaken in de Benelux.

BlueMayim B.V. Distribiteur Lampa voor Benelux en Noord-Europa.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen